Wednesday, April 3, 2013

Spiegel: vondst bij de kringloop

Spiegel gevonden bij het kringlopen.

kringloop

10 comments:

 1. ohjah ik vind hem ook wel mooi, k heb zelf zo'n donkere oude kapstok (echt oud van oudtantetje) en een der collega/vriendinnen suggereerde eens dat ik alles leuk hip en fris wit moest verven...najaa zeg geen haar op mn hoofd....alhoewel ik natuurlijk wel meteen ging twijfelen( ben de eeuwige twijfelaar)

  ReplyDelete
 2. ja ik heb ook 2 van die oude spiegels en 2 oude kastjes en er werd al een aantal keren gezegd, die ga je zeker mooi wit maken ,maar nee dat ga ik zeer zeker niet doen ,ze zijn nog van mijn ouders geweest die er allebei niet meer zijn en alhoewel ze er dus ouderwets uitzien ga ik ze zeer zeker niet wit maken , de herrinnering van vroeger is me te veel waard en modern en antiek kun je ook wel combineren zonder alles wit of een andere kleur te schilderen.

  ReplyDelete
 3. Ik vind dat altijd zo zonde dat mensen vanalles overschilderen.
  Krijg je later altijd spijt van

  ReplyDelete
 4. Ja, wit is nu erg in de mode! Over een paar jaar lopen we allemaal te mopperen over het feit dat overal dikke lagen witte verf op zitten, want dan is het weer uit….

  ReplyDelete
 5. Ja dat vind ik ook! Sommige dingen moet je laten zoals ze zijn.

  ReplyDelete
 6. Ik denk dat je er inderdaad spijt van zou kunnen krijgen. En afgezien van dat ik de spiegel zo al mooi vind, heb ik noch de tijd noch het talent om die spiegel mooi wit te verven.

  ReplyDelete
 7. Hoeft natuurlijk niet direct wit te zijn, een andere kleur kan ook :)

  ReplyDelete
 8. bladgoud ;-)

  (bijvoorbeeld etc ivm genoeg woorden om te mogen posten)

  ReplyDelete
 9. Ik vind 'm prachtig, juist zo in dat hout. Niets meer aan doen!

  ReplyDelete