Sunday, March 9, 2014

Tweedehands tasje

Ik heb een vrij grote handtas, waarin ik van alles meesjouw.

Maar voor een avondje weg, of een kerkbezoek is hij eigenlijk te groot. Dus zocht ik een mooi tasje met ruimte voor mijn portemonnee, wat zakdoekjes en meer eigenlijk niet.

Ik had al gekeken bij de V&D, maar daar zag ik niets leuks, of het was te duur. De schoenenreus had ook geen leuke tasjes. Dus ik was maar al te blij toen mijn moeder haar kast had uitgemest! Ik mocht uitzoeken, en vond dit leuke tasje met een vintage uitstraling.

Ik vind het een romantisch tasje! En dat is een stijl waarvan ik houd. Bovendien is er een handig vakje met rits voor mijn portemonnee. Kortom het voldoet aan al mijn wensen!

vintage tasje
Bezaaid met kleine kraaltjes!

picardi avondtasje
Hoe staat hij me?

picardi tas
Binnenkant
Heb jij ook een aparte tas voor dagelijks gebruik en eentje voor uitjes en kerkbezoek? Waar moet een tas voor jou aan voldoen?

4 comments:

 1. Leuk tasje! Staat je goed! :)

  ReplyDelete
 2. Op de eerste plaats moet mijn fototoestel de Fujifilm FinePix S5600 erin passen, want dat is net als met mijn bril en mobiel, ik kan niet de straat op zonder dit bij me te hebben en voor de rest maakt het mij niks uit hoe een (schouder) tasje eruit ziet. Het moet alleen niet te groot zijn maar ook weer niet te klein.

  ReplyDelete
 3. Hij staat je goed. Ik heb altijd een hekel aan tasjes en tassen. Ben altijd bang denk ik voor overvallers die je tas mee grissen met alle narigheid. Als we naar de kinderen gaan heb ik wel altijd een tas mee met o.a fototoestel,breiwerk. Ook heb ik nog wel een tasje voor gelegenheden maar als ik zonder kan liever zonder.

  ReplyDelete
 4. vroeger vergezelde ik mijn moeder regelmatig naar de kerk. Zij had haar leesbril, portemonnee, zakdoek en nog een zakdoek en haar huissleutels in haar tasje en daar deed ik mijn autosleutels ook maar in. Verder heb ik liever een rugtas ivm mijn rug ;-)

  ReplyDelete