Friday, June 13, 2014

Vintage tuinstoelen

Op de rommelmarkt van de plaatselijke muziekvereniging De Euterpe, kocht ik behalve een Tupperware kan ook deze prachtige vintage stoelen.

Liefde op het eerste gezicht


Ik liep de markt op, en mijn oog viel meteen op die rode. Het was liefde op het eerste gezicht! En hij kostte maar 1 euro.

Alle stoelen bezet op het terras? Geen probleem!


Na mijn prachtige aankopen dronk ik een kopje koffie en at een wafel op het 'terras'. Alle stoelen waren bezet, maar dat was geen probleem voor mij. Ik klapte gewoon mijn nieuwe stoeltje even uit!

Toen ik mijn koffie en wafel op had, stond ik op en klapte mijn stoeltje dicht. Toen hoorde ik achter me: 'Ah wat jammer! Ik dacht dat ik daar kon gaan zitten, maar u neemt de stoel mee!'

Blijkbaar had deze mevrouw staan wachten tot ik vertrok en mijn plekje vrij kwam : )
Maar deze stoel ging met mij mee.

vintage stoel
Dit is mijn lievelingstoel!

seventies tuinstoel
Maar deze tuinstoel mag er ook zijn!

3 comments:

  1. Jeugd sentiment! Vroeger hadden wij ook van die stoeltjes als we gingen kamperen. De volwassenen konden dan bij het eten precies bij de tafel komen, maar wij kinderen zaten altijd net onder het tafelblad te kijken. En als je op een zachte ondergrond stond, kiepte je af en toe met stoel en al om. Leuk om te zien dat ze nog rondzwerven. Veel plezier er mee.
    Anna Marie

    ReplyDelete
  2. Altijd leuke stoeltjes voor op de camping natuurlijk. Houd zelf toch liever van een mooie loungeset etc. ;)

    ReplyDelete